Mr. Darcy og loppemarked...

13.03.2011


Åhhhhhh... SUK... Endelig kom den; min længe ventede DVD box med skønne Jane Austen filmatiseringer - heriblandt en af mine top miniserier; Stolthed & fordomme... Så dagen igår stod i romantikkens tegn. (Skønt lige at blive "tanket op" på den front når hverdagene står på brystmælk, grød, gylp, bleskift, ga-ga og gu-gu..)
Lige for at sætte jer i den rette stemning:
(romantisk potpourri fra den originale serie fra 1995)


... og her er den nye film-version med Kiera Knightly (2005)
(bestemt også værd at se)Igår nåede jeg også til loppemarked med en god veninde. Udover en bunke lækkert stof, vintage forklæder til shoppen og gamle børnebøger - kom denne retro smuksak med mig hjem - ...MUMS... 

Brio dukkevogn I super god stand, mørkblå med lilla blomster.. Den bliver Mejse super glad for!! 
Og prisen.....? sølle 50kr

5 kommentarer :

 1. Jeg er også en "sucker" med alt fra Jane Austen, og Pride and prejudice er læst x antal gange og jeg ser den (især i BBC 6 timers version) gerne et par gange om året, så jeg kan blive tanket op på min old-fashion-romance-account :)

  SvarSlet
 2. Ååååhhhhhhhhhhh Mr. Darcy <3 og søde søde Lizzie. Pride and prejudice står også meget højt min liste over yngligns serier. Hvor har du fået fingrene i sådan en Jane Austin box?

  SvarSlet
 3. Ja.. Jeg vil OGSÅ gøres kur til og gå i smukke kjoler!! Jane Ausen boxen er købt i moviezoo.dk til bare 200kr.. Skal seriøst sidde og savle over næste serie som vist hedder "fornuft og følelser" hver gang Mejse tager formiddagslur

  SvarSlet
 4. Jeg er forbi din blog for første gang! Hvorfor har jeg ikke været det noget før?!?!?!? NU har jeg travlt - vil læse det hele :-D K.h. Sasia
  P.s. elsker din brudekjole! Al den tyl - wow! ;-)

  SvarSlet
 5. Hehe - tak Sasia.. For allle dine søde ord ;0) Svinger lige forbi dig også

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise