New hairdo..

25.03.2011

Så blev man lige klippet drøn-smart igen.. Dødt hår ned til babserne nu forvandlet til lækker page.. Mums

Tak Maja - nu venter Århus' skønne butikker og en lækker frokost..


- Posted using BlogPress from my iPhone


11 kommentarer :

 1. Det er skønt at være frisøren, især når der sker forandringer!
  Jeg går selv og overvejer pandehår. Skal - skal ikke - skal...

  SvarSlet
 2. Uh la laaaa! Hvor fint!!!!

  God weekend, kære Louise!

  SvarSlet
 3. Page rocks;) Det ser godt ud!

  SvarSlet
 4. Hvor ser det mega godt ud til dig. Hot mamma ;)

  SvarSlet
 5. Det er da Maja og lille Anna!! (eller erdet din Mejse??) Jeg kender skam også Maja gennem min veninde Helle, ej hvor sjovt!!
  Og super fed page, det er altid et hit!!
  God weekend!!
  /Mic

  SvarSlet
 6. Tak tak tak - hvor er i bare søde!!

  Mic; ja det er min søde og dygtige veninde Maja (og min Mejse) - Anna er jo blevet STOR pludselig!! Maja og jeg kender hinanden fra waaaay back da vi slog vores folder i Lemvigs natteliv!! Haha - og så stod vi i frisørlære i samme salon!!

  SvarSlet
 7. Du er da for læx med det nye hår :O)
  A xx

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise