Pa-pa-paparazziiiii....

19.03.2011


Jeg har ikke tid til det vilde indlæg, da jeg er i fuld krig med at tage billeder af mine vintagekjoler til min shop herinde.. Derudover har jeg også en masse super søde vintage forklæder og retro duge... Så jeg ved godt hvad min weekend kommer til at gå med... 

Shoppen vil blive bygget op, så der vil komme nye ting på HVER uge.. Det kan være en vintage kjoler eller toppe - eller måske noget rigtig fedt og kitschy til hjemmet dit..? Det er iøvrigt også sådanne varer jeg vil stå med på min stand til forårsmarkedet i Odense til maj... Weeehuuuh, det blir fedt!!

Glæder mig til at præsentere jer for shoppen på mandag.. 
Du kan allerede nu blive fast læser af min shop, så du ikke misser dagens vintagefund... Klik lige her


1 kommentar :

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise