Uuuuundskyld...

14.03.2011

Ammehjernen slår til igen.. Går ind for at tjekke konkurrencen, for udtrække en vinder (mente da bestemt det var den 14., jeg havde sat udtrækningen til?!!!) Men ak og ve - kan se jeg allerede havde sat den til den 10. marts!! Beklager-beklager-beklager... Men NU har jeg trukket en vinder - Random.org var min hjælper i tidens nød... 

108 lodder var i spil 
(der var to piger, der ikke havde anført styk så dem satte jeg til 2 lodder)

Nr. 105.....VINDEREN ER:
Bitteliten, der har den fine blog Bitelitens lille hjørne


TILLYKKE - TILLYKKE - TILLYKKE
Send blot din adresse på min mail


TAK til www.mosteranne.dk for den fiiiine giveaway

3 kommentarer :

 1. Aiiij - der må have været snyd med i den lodtrækning :-)

  SvarSlet
 2. Hehe - jaaaa - sad også bare og "frygtede" dit navn ville blive udtrukket.....?

  SvarSlet
 3. Gratulerer til vinneren!
  Bli gjerne med i giveaway hos meg om du har lyst :)

  klem

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise