Der er noget jeg har "glemt" at fortælle...

11.04.2011

Egentlig ville jeg holde det udenfor denne blog, men det er en ret stor del af mig - og det kommer til at fylde mere og mere... Det betyder faktisk ligeså meget som det kreative efterhånden...  


Hrrr, hrrmmmm - nå.... nu til sagen:

Jeg er alternativ/spirituelt troende
(Dvs. jeg tror på den åndelige sjæls-verden og gør i healing, clairvoyance og afdødekontakt og ting i den dur)

Men brikkerne faldt (endelig) på plads idag omkring min karriere i kommende fremtid;  en grov plan om sideløbende selvstændig virksomhed (med partner in crime) er klar, og nu skal den sådan set blot finjusteres.. Planen kommer til at indeholde lige dele af disse to egenskaber; netop det spirituelle og kreative i en skøn fusion... Det kommer sådan set ikke til at betyde noget for denne blog - følte bare det manglede på min "about"-side, så det er hermed tilføjet...Nu er det bare at hoppe ud i fremtiden med begge ben.. 
Jeg glæder mig til at se hvad det kommende år bringer af oplevelser! 6 kommentarer :

 1. ÅÅHH det SÅ spændende sådan noget.. :D og held og lykke med det :D

  SvarSlet
 2. Velkommen i "klubben".

  Jeg tror, kreativitet og spiritualitet går sådan lidt hånd i hånd. Kast dig ud i eventyret,jeg gjorde det helt for 6 mdr. siden og jeg har ikke fortrudt et split sekund siden. Nyd turen...

  SvarSlet
 3. For dælan :-) det bliver spændende at følge. God vind.

  SvarSlet
 4. Hepper også lige her, og stiller mig til rådighed, hvis du har brug for en prøvekanin! ;-)
  Ha' alletiders lækre aften!
  Kram fra Jane, som ønsker dig al muligt held og lykke med den forestående karriere!

  SvarSlet
 5. Sådan Louise! Jeg synes du er sej!
  Rigtig meget held og lykke til dig på din vej!
  Kærligst Louise
  P.s. Jeg har netop sendt dig en bette mail

  SvarSlet
 6. Tak for "omfavnelsen" af mit alteeeerna shit - det betyder helt vildt meget!!! Spændende at se hvad det fører med sig.. Skal selvfølgelig holde jer opdateret...

  Jane; mail ryger afsted idag...

  Louise; spændende kigger med det vuns

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise