Endnu et punkt på To-do listen.. ✔

13.04.2011

Jeps, sådan!! Kan hermed krydse ENDNU et punkt af min to-do liste for 2011, nemlig en bette makeover af en knagerække til gangen...

FØR:EFTER:

Meget mere pastel, meget mere mig! Bevarerde den originale farve på hovedbrædtetMin to-do liste er iøvrigt voooookset 
efterhånden som nogle af punkterne er tjekket af - 
(Skal nok lige opdatere den i morgen til jer!!)

2 kommentarer :

  1. Den er da bare blevet super fed, men var nu også vild den den originale.

    SvarSlet
  2. hvor fiiint, den passer til min gang hehe :P

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise