Jeg har fået en gave..

27.04.2011

.... Ja, jeg har faktisk fået TO (nemlig også een fra hende her), men mere om dét i morgen... 

Denne gave er fra min søde Mors kusine, som tilfældigvis faldt over den og tænkte på MIG, fordi hun læser med herinde engang imellem... Hvor sødt var dét liiiige?!!!


Sjov kombi af glat papir og velour-følelse..

Kortet er fra Paris (sikkert Disneyland) - og jeg vurderer det skrevne bagpå til at være fransk - men er skisme lidt i tvivl....? Kan I tyde det skrevne herunder....? Og hvad med datoen? Kan i læse hvilket år kortet er fra? Jeg er ude i 1940?


Nu står det og pynter ligeså fint på min billedvæg, ovenpå den broderede fisker...


TAK kære Tove - det var bare sødt af dig!!!
(...Jeg er bare vildt glad for den...)

4 kommentarer :

 1. nøj hvor fint!
  Jeg prøvede lige at sætte lidt af teksten ind i google translate, men håber den oversatte forkert, for det lød ikke så sødt. :D

  Men fransk, ja det sir google translate også det er.

  SvarSlet
 2. Hehe - det kan være det er en vintage sviner!!

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det bare fint.

  Elsker og modtage de små ting, som folk virkeligt har langt en tanke bad. Din mors kusine havde sikkert ikke købt den hvis den ikke var til dig, det er da specielt :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise