MARKEDSføring...

29.04.2011Hvem havde troet at noget så keeeeeeeedeligt som visitkort, kunne blive så fint? Jeg er ihvertfald rigtig godt tilfreds, og glæder mig til at dele ud på forårsmarkedet i Odense (iøvrigt kun 1 uge til idag - weehuuuh, jeg glæder mig så meget til at møde jer alle)!! 


På siden moo.com kan man designe de fiiiineste visitkort.. 
Jeg valgte minicards, som er ca halv højde af det almindelige format... Der er tusindvis af smukke designs som man enten kan købe i hele design-serier - eller håndplukke af alle serierne 
(ligesom jeg har gjort)Fine og nuttede dyr

Farver... uhhhm

Natur i de flotteste nuancer!!

Selvfølgelig lidt harlekintern også

... og grafiske farvesammensætninger...Det fede er, at man også kan uploade sine egne fotos (op til 100 forskellige) - det er da perfekt til foto-interesserede - eller fx til Julias mange smukke cupcake designs? Jamn, jeg kunne blive ved; perfekte til alle jer, der producerer sååå meget smukt og kreativt!!


Og så kan man også bare sidde og designe en masse (op til 100 forskellige) med cool tekst på, det er virkelig også super sejt!!
Et lille tip er måske at gå sammen om at få dem lavet i een ordre, da fragten næsten løber ligeså højt op som kortenes pris (110 for mine fx), hvis man ikke har god tid... Valgmulighederne er uendelige, og der findes nærmest ikke den ting, de ikke laver.. Tjek deres side ud.. (hvis du tør) 

Du bestiller ALDRIG mere kedelige visitkort igen!!

10 kommentarer :

 1. Hvor er de fine! Så skal man jo næsten ha' et af hvert af dine visitkort;)
  Glæder mig til at hilse på dig:)

  SvarSlet
 2. Ej hvor er de virkelig fede! Og flotte... jeg er totalt pjattet med dem =) Hvad koster de monstro?

  Kunne godt lige bruge en god stak til mine foto nu hvor jeg skal igang med den lille udstillingstourne!

  SvarSlet
 3. SMUKT Louise - tak for tip - skal da ind og lege!!!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor er de fede! Jeg skal uden tvivl have bestilt visitkort derinde - så kan jeg både få lavet nogle med mit grafik og mine photos - eeeej hvor fint altså :D Tusind tak for virkelig fedt link Louise :D

  SvarSlet
 5. Anne; glææææder mig også til at hilse på jer alle!!

  Marian; de er sååå smukke til egne fotografier, synes jeg.. 110kr for 100 minkort uden fragt

  Mette - jaaaa, ku lige se alle dine kreationer pryde dem

  SvarSlet
 6. Lonnie; ja da - det er perfekt til dig, og du kan vælge op til 100 forskellige billeder!! Glæder mig til at se dine.. Aldrig mere upersonlige visitkort!!

  Line; ja ikke...?!!

  SvarSlet
 7. Nu er det ikke fordi jeg har brug for et visitkort, men husbonden er selvstændig, så jeg måtte lige vise ham siden (se skat, se skat, SE!).
  Tak for tippet ;-)

  SvarSlet
 8. Wauw hvor er de flotte!!!!!!! Små kunstværker simpelthen!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise