Snip snap snude..

21.04.2011Mor hér, hun er ude.. Påsken står i familien, lækkert mad og vennernes tegn - måske endda en bette påskebrandert skal arbejdes op en af dagene, hvem ved...? Det bliver så DEJLIGT!! Og netop derfor ser du nok ikke så meget til mig herinde de kommende dage...

GLÆDELIG PÅSKE TIL JER ALLE
Må den blive fyldt med søde påskekyllinger og bløde kaniner

4 kommentarer :

 1. God påske :) Nyd det rigtig meget. Er ganske ganske lidt misundelig over, at du holder fri, mens jeg intensiverer læsningen på læsesalen ;)
  Knus

  SvarSlet
 2. God påske, søde Louise. Jeg glæder mig til snart at sende dig en god og spændende mail. Kram

  SvarSlet
 3. Også god påske til dig og din familie!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise