Wuhuuhpsssss...

16.04.2011

Nu kan jeg slet ikke stoppe igen.. Som om jeg har opdaget en helt ny verden!! 
Mejse bliver så vintage-FIN til sommer!!!


Disse to er fra ETSY.com

6 kommentarer :

 1. Aww hvor er de fine! Tør næsten ikke gå ind på den side, men bliver nok nødt til det.

  SvarSlet
 2. den er fanme fin din med regnbuen og vasketøjet

  SvarSlet
 3. De er så flotte! Engang når jeg får børn, SÅ.... :)

  SvarSlet
 4. Wow - lækkert lækkert. Hun bliver den bedst klædte baby ever! God påske her fra :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. ÅH, hvor er de skønne.. :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise