Billeder fra bryllupsdag

30.05.2011

Igår bød på Aros besøg


og det nye rainbow attraktion,
Var især vild med udstillingen af norske Fredrik Raddum:
Frokost på den oldschool og meget danske restaurant Raadhus KafeenDernæst chekede vi ind på det forholdsvis nye design-hotel OasiaKaffen fik vi på RarBarBryllupsmiddag på Nordisk Spisehus var såååå lækkert

Købte de magiske glas derinde fra - de blev helt selvlysende blå med vand i.. Waaauw
SKIDE godt planlagt af min dejlige, dejlige mand!! Saaavner min Mejse, men vi har lige lidt shopping og en masse kaffe foran os idag - inden genforenelsen..

Beklager billedkvaliteten, som jo bare er lortet via mobilen (but WHY...?)

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer :

 1. Jeg er vild "rainbow" og glæder mig heeeeeelt vildt til jeg kan komme op i den!

  SvarSlet
 2. Ser du til at have været en dejlig dag. Nyd det, solen er lidt mere med jer idag. Mht. billedkvaliteten så fatter jeg det heller ikke. Har forsægt både det ene og det andet i indstillingerne, men intet hjælper. Og så er det pludselig godt igen, for så bare at blive lort. Weird!

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at have været en helt fantastisk dag! Tillykke med bryllupsdagen. :)

  SvarSlet
 4. Det ser ud til at have været en fantastisk dag, kære Louise <3

  SvarSlet
 5. Stort til lykke søde Louise!! Det ser bare ud til at have været en fantastisk dag - og sidste års bryllupsbilleder gør da bare, at jeg glæder mig endnu mere til lørdag :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Jeg så kun regnbuen på afstand i lørdags, men det varer ikke længe, inden den skal opleves.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise