Closeup af projekterne idag..

28.05.2011Og så er vi lige kommet hjem fra svømmeren med Mejse
Det er 2. gang vi er afsted, og hun ELSKER det...Rigtig dejlig weekend til alle...


3 kommentarer :

 1. Hold da op, I får nået noget!!
  Og sikke en skøn svømme-fidus!
  Rigtig god week-end til dig også.
  Helle.

  SvarSlet
 2. Vi har SÅ meget stadig en ægteskabs-deal :)

  SvarSlet
 3. Hvor er hun skøn.
  Vi må hellere snart få snakket lejrskole, du og jeg.
  Kan du ikke skrive til mig, når du får tid. Min mail er
  malenejahn @ gmail . com
  Kh. Malene

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise