Dagen idag..

23.05.2011

....er ganske enkelt  fantastisk....

 Jeg er træt efter weekenden, men også helt HØJ af overskud.. 
Jeg maler legetøjskasser til Mejse (og mig) og gen-forelsker mig i skønne Jason Mraz' positive og smukke musik - alt imens Mejse putter ude i barnevognen.. 
Efter weekendens strabadser, er vi nu meget tættere på en fin løsning ude i vores sprit-nye udhus.. Desuden har vi fået pudset/repareret en masse af de vejrbidte og fugtangrebne vægge i gårdhave & have.. Jeg kan nu pludselig sagtens forestille mig flere år i det hus, jeg gerne forlængst så solgt... Og i princippet er det nok meget godt med lidt stabil sikkerhed, når nu mine fremtidsdrømme er ALT andet end stabilt og sikkert.. 


Her kommer lige lidt flere billeder fra weekenden:Min dygtige far, der er en ØRN til gasbeton (vaskesøjle to-be t.v.)


Pludselig afbrudt af regnvejr / SKYbrud

Se iøvrigt flere billeder fra weekenden her og her
- - Vi er ikke blevet færdige, så fortsættelse følger i starten af næste måned - -
Så var det desuden også weekenden hvor Mejse lærte at BAKKE
 - her er hun bakket væk fra legetæppet4 kommentarer :

 1. Ihh hvor dejligt at det hele bliver meget bedre i det hus der langt ude på landet der, væk fra århus. Skønt at det bliver mere og mere positivt :)
  Dejligt billede, hvor lille Mejse da vist forundres over larmen på paraplyen!

  Kram

  SvarSlet
 2. Hun er bare SÅ SØØD hende mejse..

  SvarSlet
 3. Ej, hvor dejligt for jer! Det blir da rigtig godt og spændende at følge hvad fremtiden mon bringer:) Glæder mig til at se og høre mere!

  SvarSlet
 4. Fede projekter I har gang i!
  Nogle gange kan nye projekter gøre, at man (gen)finder glæden ved sig hjem/hus. Det er også sket her, på forunderlig vis. Vi var nemlig også begge mere end parate til at sælge og komme væk, men der er sket et eller andet.. ;-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise