I ♥ tirsdag...

03.05.2011

Jeg kender en der skal giftes.. snart.. meget snart !! TILLYKKE METTE !! Måske trænger hun til lidt vintage kjole-inspiration? Og måske er der andre kommende brude, der kan bruge linksene...? Og til os andre; vi kan jo bare drømme/savle over disse kjoler..


...Suuuuuuuuk...

Find den her

find den her

find den her

find den her

find den her

find den her

find den her

find den her

find den her

find den her

Jubiii, hvem der bare skulle giftes (igen-igen)... Jeg fik heldigvis min drømmekjole, og ville ikke ønske den anderledes.. Men DAGEN... Ååååhhhh... den ville jeg gerne opleve igen!!


6 kommentarer :

 1. Arh men - kan man andet end blive forelsket? Igen.... :-) Jeg er helt klart til nr. 1 og 6 - uhhh nogle smuksakker. Dejlig inspiration - må finde tid til at komme ud og rode i nogle genbrugsbutikker!

  KNUS Mette

  SvarSlet
 2. Det er dælme sjovt Mette, tænkte så meget at de to måtte være liiige dig!! Hvor sjovt - især nr seks.. Men et - åhhh, den er jo gudesmuk!!!

  SvarSlet
 3. Jeg er nødt til at blive gift igen kan jeg se :-) Engang når jeg ikke lige er gravid mere.
  Skønne kjoler.

  Jeg har givet dig en award ovre hos mig :-)

  SvarSlet
 4. Nr en var nyyyydelig,mange fine kjoler her ja. Kanskje jeg skal fornye løftene til neste år? Da har vi ti års bryllups dag....~drømme~ <3

  SvarSlet
 5. herligt med lidt inspiration, skal giftes til august :-)
  kjolen er købt, men det er altid godt med mere inspiration og man kan jo altid drømme lidt :-)

  SvarSlet
 6. Ah ja de er fine, jeg er vild med formen på nr. 5, den fremhæver skuldre og talje, mine (når jeg selv skal sige) lækreste punkter!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise