I ♥ tirsdag...

31.05.2011

....idag står den på vintage badedragter, for sådan én går jeg og sukker efter - uanset om det er moderne eller ej!!

..denne hér savler jeg over - køb IKKE her  ;0)køb her

køb her

køb herkøb her


køb her

køb her

køb her

køb her


køb her

køb her

køb her

 køb her

køb her

køb her

køb her

køb her

køb her

køb her


--HAV EN FANTASTISK TIRSDAG--

2 kommentarer :

  1. Nøj, nr 3, den blå med hvid kant er lovely!

    SvarSlet
  2. Ej hvor er de fede - tøv ikke med at få den købt! Det er lige dig :)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise