Jeg har ikke tid...

13.05.2011

Svigermor og svigerfar er på besøg; 
vi ordner have og klargører til mine forældre, der kommer og laver udhus senere...En lille flamingo røg også liiiige i kurven (en 50'er i BILKA)

7 kommentarer :

 1. Det er jo FLAMINGOEN!!! Sejt Louise...
  Og god fornøjelse med have-istandsætning ;)

  KH

  SvarSlet
 2. Ja, det er jo den! Gode minder ;)

  SvarSlet
 3. Ha ha hvor fedt at du har fået en flamingo! Skønt:)

  SvarSlet
 4. Uhhh Louise.. i Horsens har de en genbrugsbutik, de har altså vintage-kjoler, til helt almindelige genbrugspriser.. så bare ikke i min størrelse, men alligevel.. god service oplysning lige at få hvis du skulle komme forbi Horsens:-)

  Kram Berit

  SvarSlet
 5. Jamen Fru Madsen! Det ligner unægtelig den artsfælle som stod ved et mosehul på Lars Tyndskids mark på Fyn...dejligt at se de sådan kan formerer sig! :0)

  SvarSlet
 6. Berit!! Hvis jeg kommer til Horsens, så skal DU give mig den stooore rundtur! Og så giver jeg en kop kaffe!! ;0)

  Louise; Ohhhh yeahhhr - det er mit evige minde om en fantaaaastisk weekend med jer tøser!!

  SvarSlet
 7. Jeg giver da helt klart en rundtur.. til hver tid:-) Jeg holder øje med kjolerne, hvis der kommer noget alt for godt kan jeg nok ikke lade det hænge selv om det ikke er min størrelse;-)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise