Jeg sælger DETTE på markedet:

04.05.2011

Jeg er ved at pakke og prissætte min små skatte (har virkelig en samlermani, der siger spar TO) fra mine gemmere.. Jeg tænkte, at det måske kunne være sjovt for jer at vide hvad jeg kommer til at stå med; det har skisme grebet om sig - ved ikke om jeg overhovedet kan have det hele i bilen!! 
(godt jeg har Frede, der altid formår at pakke bilen (og opvaskeren for den sags skyld) til bristepunktet - der kan altid lige være lidt mere).. 

VINTAGE
Kjoler i massevis
Søde forklæder
Babytøj (lidt)
Tasker & punge (også lidt nyt heriblandt)

RETRO
Indretning
Kitschede pynte-figurer
Køkkenting
Lamper
Keramik
Farvestrålende urtepotter
Bjørn Wiinblad
Stof & duge
Billeder
Sengetøj til børn
Legetøj
Bøger & blade
Hylder & et enkelt skab
Diverse

NYT & BRUGT
Fede bryllupsbøger (med anderledes ideer) til de giftelystne
Kreative indretningsbøger
Diverse


...Hey...
...og når du handler hos mig får du en SMUK pink bærepose at putte dit køb i!! Suuuk5 kommentarer :

 1. Hejsa.. hvor lyder det lækkert!! er alle dine kjoler i din størrelse, eller er der nogen til dem der har en lidt større po-po end din?

  Glæder mig til at se din stand, jeg selv deler stand med Brilleting´s Jane, og Kirkesjov´s Mette, kig endelig forbi.

  Hav en fantastisk dag.

  KH Berit

  SvarSlet
 2. wau nogle smukke ting du skal ha med.. øv øv jeg slet ikke kan komme ned og shoppe hos alle jer blog-damer i weekenden!! er lidt nysgerring, hvad er det for nogle retro kitch pynte figurer du har til salg??
  /Mic

  SvarSlet
 3. Årh, jeg glæder mig til at kigge dine skatte igennem, Louise!

  SvarSlet
 4. Lillepil; det vil jeg love dig for at jeg har!! Også en masse forskellige snit - så vi skal nok finde noget fiiint!! Ihhh - skal du sy´tå med de to dejlige damer?!! Jeg kigger selvføgelig forbi da!!

  Mic; Bambier, kaniner, ugle, bjørne og fugle...

  Dolls and darlings; jeg glæder mig osse.... til at sige hej til jer alle!!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise