Klargører til markedet..

02.05.2011


Er på fulde hammer igang med at prismærke og ikke mindst; udvælge hvilke ting, der skal med på marked... (hver ting er jo åbenbart en indre kamp i skal/skal ikke med)...?!!! Synes bestemt jeg har læst et sted, at det ikke er sundt at være materalistisk besiddende, men for pokker; det er jo mine små vintage & retro-skatte?!!! 


Og hertil kommer så prissætningen... Hvad mon folk vil give for mine ting - og mon de ser ligeså høj værdi i tingene som jeg....? Er egentlig ret lettet over at jeg ikke skal sælge mine egne hjemmegjorte ting (ligesom mange af jer kreative kvinder), for det tror jeg SLET ikke, jeg ville kunne overskue... Det her er jo bare mine ting, som jeg ligeså fint kan tage med mig hjem igen, hvis det ikke fanger nogens interesse.. 


Meeen; på den anden side ville det også være rart at få ryddet lidt ud - så jeg har plads til NYE køb!

Nøøøj - jeg glæder mig sådan.. Til at møde alle jer, være på lejrskolen og se/købe alle jeres smukke kreationer!! Som jeg KLOGT sagde til Frede; 
"Hvis jeg ikke hiver penge hjem er det stadig en kæmpe oplevelse og pengene er godt givet ud.. Det er MIN Skanderborg Festival"

1 kommentar :

  1. Hæ hæ, god Skanderborg-festival-metafor:)
    Det bliver SÅ godt det marked - uanset om vi får udsolgt eller ej, for vi skal bare hygge og snakke:)
    Ps. Jeg skal faktisk til Skanderborg festivalen, så i følge dig får jeg faktisk to gange Skanderborg festival i år;)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise