Lader op... (kom-kom; se mit slum)

19.05.2011

 .... til en bededags-"ferie" fyldt med renovering af vaskehus med alverdens luksusting (for os); ren plads til vasketøj, vaskesøjle, opbevaring, hylder, nyt vindue, ordnede/pæne vægge og lofter.. 


Jamn altså; de to udhuse og gårdhaven (sammen med udskiftnig af gamle vinduer på huset, som sker senere på sommeren) er faktisk nogle af de sidste STORE ting vi mangler på vores oldgamle byhus.. Det er vildt nok at de bliver ordnet indenfor de næste weekender..? Hvor er det dog FEDT med sådan en hjælpende, kreativ og ikke mindst HANDY familie vi har os på begge sider.. Uden dem fik vi vist aldrig noget udrettet!! Vi er virkelig heldige!! Glæder mig til at vise jer resultater, som vi får knoklet os frem...


Her får i lige nogle knapt så pæne billeder af situationen lige pt.
Det bliver den vildeste luksus at få det hele ordnet!

Det "nye" vaskerum, som har fået fjernet et vindue hvor den nye vaskesøjle skal bygges. Tænk sig et helt lille fiiint rum til sit beskidte vasketøj - fri for udendørs blade, skidt og støv)
Det nuværende vaskerum, som i princippet er et gennemgangsrum til haven = alt muligt skidt på gulvet! Det bliver istedet et haverum med opbevaring af haveredskaber, opbevaring af urtepotter, bordplade til omplantning af planter samt grovvask + selvfølgelig en soveseng til Misser, der elsker at være ude .. Under bordpladen skal være søde retro forhæng i bedste kolonihave-stil... Uhhh, det blir godt!!!

Måske bliver jeg stille her på bloggen de næste dage, grundet tidsmangel - eller måske viser jeg jer løbende smagsprøver af processen.. Nu ser vi.. 

--God bededags ferie til jer alle--

6 kommentarer :

 1. Det er noget af et projekt, men det ser spændende ud. God fornøjelse - følger med på sidelinjen :)

  God bededagsferie til dig og dine også :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor blir det spændende, Louise. Glæder mig til at se det, når det står færdigt. God fornøjelse med projektet!

  SvarSlet
 3. I lige måde, søde Louise. Og god arbejdslyst!

  SvarSlet
 4. Et ordsprog siger" at det skal være skidt før det bliver godt" og jeres bliver da mega godt :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. wauw! glæder mig til at se resultatet :)
  vi har også projekt vaske skur på listen, men jeg ved ikke hvornår vi får det lavet. Glæder mig til at se hvordan du vil indrette det og om jeg kan snuppe nogen ideer ;)

  SvarSlet
 6. Ej hvor bliver det godt Louise, jeg kan lige se det for mig! Glæder mig til at se "efter" billeder senere. God arbejdslyst
  Kram Anette

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise