Mums med mums på...

14.05.2011


Jeg er helt TOSSET med Mads Langer l:i:v:e, og igår aftes var bestemt ingen undtagelse!! Frede og jeg har "fulgt" ham ved enhver given lejlighed siden den spæde begyndelse af hans karriere - og han skuffer dælme aldrig! Iaftes var med band i Musikhuset, Århus, og det var SUPER fedt at høre alle hans nye numre på hans første internationale plade..

.....og så er han jo bare så kær!!?

T-shirt: "Don't believe the hype"


Mmmmmm...

5 kommentarer :

 1. Er også bare helt tosset med Mads-fyren. Mit gymnastik hold må også trækkes med at høre på ham til træningen.

  SvarSlet
 2. Jeg har været så heldig at opleve ham til et bryllup, hvor han sang for bruden.
  Jeg får helt kuldegysninger bare jeg skriver om det. Han kan det der;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har i min spæde ungdom drukket rigtig mange ølle-bøller med ham dengang han stadig bare var Mads! og han er faktisk lige præcis så sød som han ser ud :)

  SvarSlet
 4. @Lise:
  Ja for pokker - god musik må gerne påtvinges! ;0)

  @Rikke;
  Frede kender en der kender ham; og havde faktisk fået ham til vores bryllup.. Men så turde han alligevel ikke fordi han troede jeg selv havde arrangeret en lille musik overraskelse og ville ikke overtrumfe mig.. BITTERT (selvom jeg nok alligevel ikke ville vide hvordan jeg skulle reagere?)

  @Mejse;
  GODT man ikke var jaloux og en lille smulle bitter over den info.. Fru Madsen havde hurtigt drukket ham en pind i øret og trukket ham med hjem, hvis hun havde mødt ham i sin ungdom... GODT at han er lige så sød som han virker!!! cutiepie

  SvarSlet
 5. Rart at se at man ikke er helt alene om at smelte når det gælder den kære Mads :) nom for noget deeejligt musik.. Og øj hvor er han dog en charmetrold. Så ham nede i stereostudie i København, da han skulle signe plader. Skulle spille tre numre, sagde selskabet, men han gav den bare gas og forsatte :D

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise