Nu er den der s** næsten...

15.05.2011


Eller... Den spæde start er da påbegyndt, og teknikken begynder at falde mig nogenlunde naturligt... Nu mangler jeg bare at UNDGÅ indsnævring (som om jeg glemmer nogle masker undervejs).. Så jeg hækler, trævler op, hækler, trævler op - indtil den sidder i skabet og teknikken er ensartet.. 

(Når jeg engang er hardcore, så skal jeg igang med at hækle mad & små søde dyr)

Haha, den spæde hæklestart... (Det første produkt)

19 kommentarer :

 1. Fedt, jeg glæder mig til at se hvad du får ud af nålen når det kører.

  SvarSlet
 2. Så sejt! Du tager tyrene ved hornene og masker derudaf - godt gået!

  SvarSlet
 3. @Fru Forstad;
  Ja, det gør jeg skisme også - mon evner rækker til ambitionerne? Dét må tiden vise..

  @Louise;
  Jaaaaaa, jeg er dyyyyyyyygtiiiiiiiiig!!! hæhæ

  SvarSlet
 4. Hvis det er ved kanten, indsnævringen er, er det måske, fordi du glemmer at vende med en luftmaske? God hæklelyst :)

  SvarSlet
 5. Yearhhh du er så sej at du har kastet dig ud i det!! Way to go!!!

  SvarSlet
 6. Jeg tror også at du mangler at lave en ekstra maske (En luftmaske) inden du vender og fortsætter med en ny række. Det gjorde jeg selv i starten og fattede ikke at kanterne ikke blev så ujævne. ;o)

  SvarSlet
 7. Nemlig! Jeg manglede luftmaske at vende på og derfor kører det også meget bedre nu... Sys dog alligevel jeg på en eller anden måde kan fucke det lidt op... Hehe, en dejlig evne jeg har når det kommer til det kreative!

  SvarSlet
 8. Gad det var mig hehe,, har du forresten fået min mail?

  SvarSlet
 9. Yeah sådan Louise. Så er det jo dig jeg skal hækle om kap med næste gang ;) hihi....
  Og fin farve garnet er i!!

  SvarSlet
 10. Sejt sejt sejt Louise! Jeg er også på vej... men alt er lige på pause pt..
  Knus Katrine

  SvarSlet
 11. Hej Frk. Trillingsgaard.
  Ja hvem der bare kunne hækle, vil så gerne lærer det - men min tålmodighed er der vidst ikke rigtig - men er sikker på du nok skal få noget fint ud af det. Er spændt på at se hvad der bliver til :-)
  Du kan tro min mor er glad for de blå glas hun købte af dig på markede, hun snakker nærmest ikke om andet ;-) (til sommerhuset) ha ha
  Følger lige med i dit projekt her

  Frk.Munk

  SvarSlet
 12. Sikke et pudsigt sammenfald!
  Jeg har netop også postet et indlæg om mit begyndende hækleprojekt i dag :)

  SvarSlet
 13. Jeg knokler også med at lære at hækle :) min mor har også lige givet mig den bog som du også har anskaffet dig ! jeg øver mig også ! men det ser da godt ud indtil videre ;)

  SvarSlet
 14. Hvor er du god, Louise. Det skal du nok blive skrap til!

  SvarSlet
 15. Hvor er du sej Louise!! (der høres klapsalver)
  Hvis du skal have hjælp skal jeg gerne hjælpe, og hvis du giver helt op eller ambitionerne daler (vilket naturligvis ikke sker) skal jeg gerne hækle mad til dig:-)

  Klem..

  SvarSlet
 16. For en fin blogg! Jeg melder meg som følger så jeg kan følge deg videre :-)
  god uke!

  SvarSlet
 17. SÅDAN!!!!! Ord er overflødige.... GO GIRL!

  SvarSlet
 18. Sidder netop nu med samme bog og prøver at knække koden. Det vælter jo ud med fine hæklerier i blogverdenen og man vil jo så gerne være med ;) Har du nogle gode råd/link til nemme hækleopskrifter man kan begynde på når man lige så stille er kommet ind i det? Susanne

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise