Patent-værdigt...

17.05.2011

..... men nu deler jeg den alligevel med jer; min mands (hvis jeg selv skal sige det) enkle, men dog g-e-n-i-a-l-e ide..


Vi kender det alle; lyden af: "kridse-kradse-kridse-kradse" på babyalarmen når de små pus ligger trygt i barnevognen og sover (troede man).. Måske er det bare min Mejse, der er helt tosset med teknik (hvor mon hun har det fra? Aheeehm..) - men hun kan ihvertfald ikke lade alarmen være! Og så var det jo Frede kom på denne lette løsning på problemet:
Du skal bruge:

 • De der monster-stærke knap magneter (mine vist købt i BILKA)
 • En stor nøglering
 • En babyalarm med clipsVejledning:
Den stærke magnet fæstnes på metal-skellettet i kalechens ene side - og så bare babyalarmens nøglering ovenpå.. vuuupti... (og nej, magneten foringer ikke signalet på alarmerne - det er testet)


Slut med pilfingre i barnevognen!!
...U CAN'T TOUCH THIS...

9 kommentarer :

 1. Sikke en god idé, og ha ha søde billeder!

  SvarSlet
 2. Er det helt sikkert at magneten ikke kan falde ned? - for I så fald tænker jeg, at den kan være farlig at sluge :(

  Men ellers en fin idé, så baby ikke ligger med babyalarmen :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Haha pilfinger :-)Smart løsning...

  SvarSlet
 4. Det skal være der der specielle voldstærke magneter, ellers tror jeg det er for farligt!! Kan næsten ikk selv få de dér af køleskabet - så stærke er de!

  SvarSlet
 5. Baby uniten ligger jeg i kalechen i det der ventilations hul som man kan lyne op og i efter behov (lidt svært at forklare). Men der kan poderne heller ikke komme til babyalarmen.

  SvarSlet
 6. Okay Michelle... DET var genialt!! Og der er heller ingen fare ved det når de blir større og får flere kræfter... "Elementært min kære Watson"

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise