Pssst... Vil du se hvordan jeg bor?

01.05.2011


Så tag da liiige et smut forbi den dejlige Joan // wooz, som jo har "på besøg hos en blogger"-søndage - og i denne uge er det altså vores lille byhus, der er repræsenteret...

9 kommentarer :

 1. ja, jeg har skam været der tidligere i dag, og sikke et lækkert hjem:-)
  I den forbindelse vil jeg spørge dig om, hvor du har vægkasserne (malet i lilla og lyserøde nuancer og tapetseret indvendigt) på Mejses værelse fra? de var rigtig fine, fordi de var forskellige, men alligevel passede så fint sammen.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Jeg har lige set dit hjem og hvor er det bare fint! Der kunne jeg godt bruge lang tid på at kigge og kigge p.t.a. der kun er 85kvm :)

  SvarSlet
 3. I bor rigtigt fint. Jeg drømmer om at få et byhus en gang, og lave ligeså gennemført indretning som hos. Og så får jeg jo optur over den brudebukret, trommestrikker er bare da bomb!

  SvarSlet
 4. Det er helt fantastisk så kreativ du er, jeg ærgrer mig over først at have opdaget din blog nu. Tilgengæld bliver det bestemt hverken eneste eller sidste gang jeg vender tilbage hertil - skønt sted du gemmer dig her.

  Invitation til prikkelangstrompe.com - kom endelig forbi, hvor jeg gemmer mig :D

  SvarSlet
 5. Fint hjem du strikket sammen.

  Hvor har du fundet de smukke bogstaver på væggen?

  SvarSlet
 6. du bor bare så lækkert og personligt. Skønne billeder.

  SvarSlet
 7. Tak alle - for jeres søde ord!!

  @Anna; den lyserøde er fra genbrug, men har vist set den i trævarefabrikkernes udsalg.. de har i øvrigt heeelt vildt mange forskellige størrelser at mixe de firkantede(og billige) fra Jem&fix.. Jeg har mixet de almindelige kasser med en skuffe - det synes jeg blev meget sjovt?

  @fruforstad - ja de er nemlig fantastiske... Gad vide om man kan gro dem i haven....? Hmmmm

  @Rikke-Louise - heeeey - mange tak for invitaionen, kigger forbi om lidt!!

  @Michelle - de er købt hos Yrsas Garage i Århus - de har mange fiiine ting!!

  SvarSlet
 8. Hej Frk.

  Iiihhh hvor bor du fint, elsker alle dine lækre fund!! Og sjovt at se mine små mænd igen :)

  K-Mic

  SvarSlet
 9. Arhmen Louise, hvor bor I fedt!!
  Kh

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise