Strålende havevejr...

11.05.2011

Her pisser det ned, men vi har altså en hel trailer med flis der skal tømmes op i havens bede.. Det blir sindssygt flot!!
- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer :

 1. Er næsten misundelig på jeres regn. Her er det bare gråt. Og mine blomster kunne godt tænke sig regnvand :-)

  Det kommer da til at se super flot ud. fiin have.

  SvarSlet
 2. Det må være Fru Madsen der er i haven.. ;-D
  Er forresten sindsygt glad for mit nye forklæde fra din lille butik, ser da for lækker ud med sådan et blomstret forklæde, det er da til at blive glad over.. ærger mig over at jeg ikke købte et par stykker mere..

  Poster billeder af den lille husmor en af dagene

  God fornøjelse i haven:-)

  Kram Berit

  SvarSlet
 3. Cecilie; mage taaaak

  Berit; Det er nemlig lige præcis Fru Madsen der ordner have!! Ihhh, glæder mig til at se dit forklæde "in action".... Kleeeeeeeem

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise