Bloglands allerdejligste..

15.06.2011

Bloglands allerdejligste superskurk, that is

Sikke begavet jeg bliver... Ihhh, jeg kan slet ikke rumme det!! Tusind tak til skøre, skønne og sjove Maja med den fede humor - et styks dejlig superskurk, som jeg jo lærte at kende på forårsmarkedet..

En svamp i HAMA perler og det fineste hjemmesyede armbånd

Tusind tak Maja!! 
Det er virkelig alt for galt, og jeg må se om jeg kan gøre lidt gengæld snart..

- - -

Kender du Maja's geniale blog? 
Ellers prøv at kigge forbi her - hun laver de fiiineste ting!!

1 kommentar :

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise