ENDNU en dejlig forkælelse...

28.06.2011

Så skete det igen; jamnn... (jeg GØR jo ingenting)?? Tusind mange tak for alle de umotiverede skønne pakker, der finder vej til min postkasse for tiden.. Denne gang er det fra søde Berit // Pils verden, som jeg jo lærte at kende til forårsmarkedet.. Tusind tusind mange tak Berit!!

Smuk indpakning; stjerner i regnbuens farver komplimenteret med pink

Uhhhh, sikke nogle lækkerier der må gemme sig bag?

Det sødeste kort

Denne synes Berit da lige jeg skulle ha´fra hendes "unge" dage.. Waaauw, den er FIN!!

En sød Mummi slikkepind og Berits fine visitkort

.. og en hæklet kage som åbenbart faldt i god jord hos modtageren!
Mon du ved, Berit, hvor glad Mejse er for én af dine sidste gaver? Din hæklede gulerod skal altid med på tur og virker HVER gang hvis hun er lidt vrissen!! Det er virkelig helt fantastisk at se..

Kender du Berits blog
Den er helt sikkert et besøg værd?

1 kommentar :

  1. Det var så lidt søde Louise.. dejligt at se at selv små ting kan vække glæde:-)

    Kan du have en rigtig dejlig dag..

    Kram Berit

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise