I ♥ Sweden.. (billedspam)

30.06.2011

Skønne, dejlige Sverige.. Vi nåede både at dase og shoppe.. Godt nok regnede det stort set hele tiden, men omgivelserne - det kan man bestemt ikke klage over.. Se blot med herunder:Hytten var fundet via homeaway.dk 
(som iøvrigt er en vildt god side når man også skal hitte fede lejligheder i storbyerne)

Du finder linket til det skønne Johansberg-hus lige her

- - Se med de kommende dage for fede shops og de dertilhørende skønne køb - -

7 kommentarer :

 1. Hvor ser det dejligt ud, Louise! Godt I har nydt ferien, trods regn. Jeg glæder mig til at se mere derfra - ikke mindst dine fund ;-)

  Jeg glæder mig til vi ses søndag!

  SvarSlet
 2. Der ser rigtig hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig dejligt ud. Den der ko (?) er nok en af de sejeste køer jeg har set længe. Men igen, kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst så en ko.

  (Fru Forstad her fra mandens comp.)

  SvarSlet
 4. Iih, hvor ser det dejligt ud!! Og hvor sjovt med de der egern-skilte. Hvad mon det går ud på?

  SvarSlet
 5. Ja - det var ligeså hyggeligt, romatisk og flotte omgivelser, som det ser ud på billederne - og de køer - de var som om de var et levn fra fortiden; helt fantastisk søde.. især den lille uldtot

  Asli; jeg tror simpelthen at man skulle køre varsomt for manden på grunden var så frygtelig glad for hans egern i træerne... Kan det næsten være andet...? Tja, håber da ikk det var fordi de var aggressive - for steg da ud af bilen for at tage foto til jer... ;0)

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er det dog lækre omgivelser! Man bliver jo helt misundelig.

  Jeg ved godt det er et gammelt indlæg, men hvor har du fået de rammer fra? De er SUPER fine!


  (www.stubba.dk/blog)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise