På lørdag...

13.06.2011

...tager vi til Sverige - og skal bo på denne smukke ødegård!! Ihhh, hvor vi glæder os efter nogle hårde weekender med udhusprojekter! Prøv og se hvor skønt det ser ud:Egen båd (vi håber på den bagerste)
Ser det ikke bare for lækkert ud??


Tips modtages med kys-hånd til Göteborg vintage-shopping og lækker mad..

11 kommentarer :

 1. Hmm.. der kan jeg da vist godt liiiige snige mig med. Plads i bilen?? ;)

  SvarSlet
 2. Øj, Fru Madsen - jeg er slet ikke misundelig! Men det er jer velundt sådan at skulle på daseferie i det svenske

  SvarSlet
 3. For fanden, hvor ser det dog skønt og idyllisk ud! Rigtig god tur :-)

  SvarSlet
 4. Wauw det ser da super idylisk ud, hvor har i fundet dennne skønne perle. Rigtig god tur, glæder mig til at se billeder fra jeres tur.

  Louise

  SvarSlet
 5. Åh, hvor ser det bare helt fantastisk ud! Rigtig god tur til jer :)

  SvarSlet
 6. Nej altså hvor ser det dejligt ud. Sådan nogle svenske ødegårde gør et eller andet ved en. Man får ro :) Vi havde et sommerhus et par timers kørsel oppe i sverige. Det var vores fristed :) Rigtig god tur.

  SvarSlet
 7. Ser fantastisk ud! Er netop hjemvendt efter pinse i vores lille paradis - kan kun anbefales :-) Og lige et tip - husk myggenet til barnevogn og myggesnask til alle - det er i den grad mygge og ikke mindst knot sæson :-) Men det er jo charmen ved det svenske!

  Knus Mette

  SvarSlet
 8. god tur det ser dejligt ud :)

  SvarSlet
 9. Nøøøj, hvor ser det bare idyllisk ud - jeg håber du har en fortryllende tid i Sverige. Dejligt med et afbræk i hverdagen :o)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise