(Shoppe)hjælp til Göteborg..

01.06.2011


SÅ skal der hives i nogle kontakter her i blogland..  Jeg skal snart på ferie med et skønt vennepar... Vi skal bo i en ødegård nær Göteborg... Og; ingen ferie uden shopping og lækker mad!!

Hvor skal vi tage hen og shoppe efter fede ting? 
(gerne retro/vintage - eller originale/anderledes ting)

... og hvor skal vi spise skøn mad?

Kom-kom-kom....

4 kommentarer :

 1. Jeg kan desværre ikke hjælpe... Har aldrig været der :)

  Tænkte om du måske havde lyst til at linke til mig (så vil jeg nemlig gøre det samme)? :) Skriv gerne tilbage på mig blog, så jeg er sikker på at se dit svar :)

  *Linda

  SvarSlet
 2. Her må jeg hænge på, min ældste søn er lige flyttet til Göteborg og jeg regner med at tage på besøg i løbet af sommeren.
  Ved lejlighed laver jeg også et søgeindlæg på min blg, så kan vi jo se om det giver de samme resultater.
  KH Charlotte

  SvarSlet
 3. Jeg har været i Göteborg "masser" af gange, men det er ved at være halvandet år siden sidst, så jeg skal lige ha' hjernen lidt i gear.. Jeg vender tilbage! Men I kan roligt glæde jer; Göteborg er en fed by!!

  SvarSlet
 4. Søg på "Emmaus" - det er en stor kristen velgørende organisation i Sverige, som har genbrugsbutikker rundt om i Sverige. Oppe i nærheden af hvor vi har ødegård (Småland) har de et kæmpe center, som vi besøger igen og igen. Men google og se om der ikke også skulle være et center eller butik i nærheden af jer. :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise