Tillykke kære Julia...

17.06.2011

Nu kan jeg vist godt poste min forsinkede "tilykke-med-firmaet"-gave til Julia - hun har nemlig fået lov at sneak-peek'e den selv via mms.. Det er for at fejre opstarten af hendes fiiine cupcakefabrik, hvor hun tilbyder super spændende workshops, og jeg kunne desværre ikke være med til receptionen sidste uge..


Det er lidt intimiderende at forære noget man selv har lavet; især fordi det er knald eller fald.. Men jeg har sagt til hende at hun må gøre med den hvad hun lyster.. Bare fordi jeg synes den er blevet meget sjov - er det jo ikke sikkert hun synes det...?

"the very best things in life have frosting"


Det er helt vildt skægt at male efter personlige temaer (vil jeg til at gøre noget mere i) - her var det selvfølgelig cupcakes, der dominerede, men hendes lille cirkushest fra forårsmarkedet & harlekin-tern har også sneget sig ind.. Kjolen er måske lidt vildere end hun selv ville vælge - men hey; det er jo en cupcake? Farverne skulle have været lidt mere pastella, men det ville min pensel (og øjne) ikke rigtig være med til - det blev ligesom lidt keeedeligt...


TILLYKKE MED SUCCESSEN JULIA
--du er alles cupcake-guru, og dit kald er åbenlyst--


12 kommentarer :

 1. Hvor er du bare dygtig Louise! Det er så fint!!!!

  SvarSlet
 2. Super flot billede...det kan du sagtens være stolt af.

  Skønne farver..
  Go' weekend.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 3. Det er bare en rigtig flot og personlig gave. Superfedt med alle de detaljer, der peger på Julia.

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint. Jeg synes det er lige i øjet! Ih hvor er du dygtig, Louise!

  SvarSlet
 5. Ej hvor er det bare smadder fedt!

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot! Det kan hun da kun være vild med! Jeg er! :D

  SvarSlet
 7. Hold nu op, det er blevet fedt. Og lige Julia :)

  SvarSlet
 8. Sødeste Louise, elsker dine udtryk. "Skulle have været mere pastella". Ved du hvad, det ville da være kedeligt hvis alt var pastel??

  KH

  SvarSlet
 9. Det er bare super flot. Fedt med sådan en personlig gave. Det bliver hun da glad for....

  Kh Mette

  SvarSlet
 10. Du har en fin streg, Louise:)

  SvarSlet
 11. Shit den er god!! Du fanger så meget af det, der er hende (sådan som jeg kender hende fra blogs.. det er jo ikke nødvendigvis rigtigt..). Det synes jeg sgu er sejt!

  SvarSlet
 12. Øøøøøj, altså, skønne Louise! Hvor er det bare LÆKKERT!! SÅ sejt!!:-D
  Ha' en superskøn dag!

  Kram i massevis fra Jane

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise