Velkommen vintage week..

06.06.2011starter vi - og du kan sagtens nå at være med!! 
(i det omfang du har overskud, lyst og vintage outfits til - selvfølgelig)

Her er måden jeg dagligt vil gribe det hele an på:

 9:00
Billeder af mit outfit - hvis muligt vist på

12:00
En vintage giveaway 
- - - - - -


Husk at tippe mig, hvis du også vil være med, så jeg kan putte dig på listen!

Indtil videre finder du vintage week her også:

Dolls & Darlings
Busters mors verden
Stitch Bitch
The Vintage Hausfrau
Huset ved skoven
Belladotte


11 kommentarer :

 1. Det er en super god ide, og jeg vil gerne være med i det omfang jeg lige kan klemme ind mellem alt mit arbejde ;)

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med ideén, har mange kjoler, men går aldrig med dem :-) Jeg vil gerne vise frem hvis det er nok ?

  SvarSlet
 3. Super piger - jeg skriver jer lige på listen!! I deltager bare i det omfang i kan overskue... Jeg er bare ude på at få mere fokus på vintagekjoler...

  SvarSlet
 4. Åhhh en dejlig ide! Jeg ville gerne være med, men har ikke en blog... Så jeg vil nøjes med at nyde billederne af jeres kjoler og få inspiration indtil jeg måske får besluttet mig til at oprette en blog ;)

  SvarSlet
 5. Thit; jaaaaa - du skal da være med her i blogland!!!?

  SvarSlet
 6. Skal det være ægte vintage kjoler eller er vintage inspirerede looks også velkomne? :)

  SvarSlet
 7. Hej Betina - det skal være ægte vintage kjoler, for det er ligesom det der skal promoveres lidt mere via eventen...? Men ellers tusind tak for forespørgelsen!! Kleeeeeem

  SvarSlet
 8. Uh jeg tror da også godt at jeg kan være med på denne her - lyder ret sjovt :) Jeg er ikke sikker på at jeg har vintage-kjoler til en hel uge men hvis det er ok at der også er et par andre vintage-sager (bl.a. den skønneste top som har været min farmors) imellem så er jeg frisk fra imorgen af :)

  SvarSlet
 9. @Jeanette; det lyder bare fjooong - skriver dig på listen ;0)

  SvarSlet
 10. Hej. Jeg er også med ;) Og dine give aways fra Morfars Moustache er jo fantastiske!!!

  SvarSlet
 11. Er der nogen tids frist på eller er det noget der bliver ved i al evighed?? For så havde jeg da os godt lyst til at være med når jeg er færdi med at "renovere" min mode-blog....som lige nu er lukket.

  Hvis der er nogen der kan lide søde og sjove tegninger, skulle i tage et kig forbi min anden blog:
  http://chhans-tegneblog.blogspot.com

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise