Vintage week (en blogleg)...

02.06.2011

Lån gerne foto
... bliver i næste uge, og jeg opfordrer hermed DIG til at følge trop..  
Et nyt vintage-outfit pr dag (for mit vedkommende; kjole) - foto-dokumenteret her på bloggen, 
så i kan se mine allebedste & højt-elskede vintageskatte! 

...Man SKAL have sættet på hele dagen, som en ægte vintage gudinde...

Hvem er med? kom-kom-kom...? 

7 feminine dage - 7 fine outfits - 7 farverige blogindlæg
(jeg vil glæde mig til at se dit vintage guld i skabet - pynte på dig & til glæde for din omgangskreds)
(DET ER IØVRIGT OKAY BLOT AT VÆRE MED NOGLE FÅ DAGE OGSÅ)

For at markere event'en yderligere, vil det VÆLTE ind med giveaways denne uge - 
så følg lige godt med i næste uge, min lille vintage prospect......! 

Jeg garanterer noget for enhver smag... og tøjstørrelse..


8 kommentarer :

 1. Ej, jeg håber, at der er mange, der er med, så jeg kan få fine billeder at se! Jeg har ikke et eneste stykke vintage tøj, så jeg kan desværre ikke være med...

  SvarSlet
 2. Årh altså - det er jo lige en leg for mig og så kan jeg ikke en gang være med :-( kan ikke passe en eneste af mine vintage kjoler med min store gravide dunk - men jeg glæder mig til at følge med :-)

  SvarSlet
 3. Anne; det skal vi snart få lavet om på...? Du skal da ha en bette vintagekjole - måske skal du lige deltage i nogle af giveaways'ene?

  Mrs. Poppins; hehe - gad ellers godt se din smukke dunk i nogle af dine kjoler.. Kan godt huske hvordan det var, man havde næsten slet ikke LYST til at komme i de kjoler... Husk du godt kan deltage, bare en enkelt dag eller lignende...?

  KLEM

  SvarSlet
 4. Jeg skal da helt sikkert deltage i nogle af give aways'ne;) Jeg var ellers nede i Genbrug på Vesterbrogade forleden for at kigge på kjoler, men synes ikke helt, at der var nogen, der råbte på mig. Må kigge mig omkring igen;)

  SvarSlet
 5. Louise, du ved at jeg er MED! Jubiii :-)

  SvarSlet
 6. Hej
  Jeg har ikke nogen vintage kjole. Er desværre ikke en lille nips. Men det lyder da spændende og jeg vil kigge forbi og se jer alle.

  SvarSlet
 7. Jeg ejer en eneste fantastisk vintage kjole og jeg vil meget gerne vise den frem. (Håber jeg kan passe den endnu )

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise