Vintage week; outfit #1

06.06.2011

Dagens outfit er udvalgt udfra kriteriet; ÅRETS VARMESTE DAG!! 
Det er så lææænge siden, jeg har haft mulighed for at lufte denne skønne vintage sag af en etage-nederdel.. Måske vælger jeg at krydre den med et vintage bælte og bærer det højt..


Ballerina & solbriller er fra H&M, tanktop fra Minimun. Armbånd er en del af min store samling, der både rummer nye og vintage

Hvad skal mit outfit så lave idag...?
Ikke så meget spændende, faktisk..  Tror det vil lade op herhjemme efter weekendens hårde tjans med renovering af udhuse & gårdhave/have..  Måske skal dette fin outfit over og handle...  Ellers skal det vist bare nyde solen og Mejsepigen..?

--Husk at kigge forbi senere og se den fiiine giveaway--






Her finder du VINTAGE WEEK også:


7 kommentarer :

 1. Jamen jamen hvor blir du fin :-)

  SvarSlet
 2. kan jeg nå at være med ??? jeg ligger et indlæg ind på min blog om mit vintage tøj :)

  SvarSlet
 3. Årh den er sej den nederdel:-) Den kan man da kun blive i godt humør af:-)

  SvarSlet
 4. Tak tak - ja Helle, jeg har skrevet dig på listen ;0)

  SvarSlet
 5. Så fin og sommerlig, Louise :-)

  SvarSlet
 6. JAAA hvor er det fint! Og jeg vil osse gerne være med, hvis man godt kan deltage med mindre end et helt outfit? :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise