Vintage week outfit #2

07.06.2011
Denne kjole har reddet mig fra mange tøjkriser! Både til fester og hverdag.. Jeg husker faktisk ikke hvor jeg købte den henne, men mener den er fra Berlin - og den er én af mine storfavoritter grundet alle dens farver og fine snit..

Jeg regner med at fyre et par lilla leggings under - og alt efter vejrforhold vil jeg have mine elskede Addidas palliet sneakers på eller sorte ballerinaer.. Plastik armbånd må der til og så et sort taljebælte..


Hvor skal dette outfit med mig hen i dag...? 
Tjoooo... I mødregruppe og to gåture på en time hver...


--Rigtig god vintage tirsdag til jer alle--


Her finder du VINTAGE WEEK også:


6 kommentarer :

 1. Igen - Nøj hvor bliver du fin.....
  Poster lige et billede af min favorit vintage kjole senere - glæder mig til jeg kan have den på igen. Ha' en skøn dag i det skønne outfit.

  SvarSlet
 2. Altså hvor har du købt de sko henne? De er så fine!

  SvarSlet
 3. Forresten - jeg vil gerne med på din liste over deltagere i legen :-)

  SvarSlet
 4. super flot sæt du der skal ha på :)

  SvarSlet
 5. @Anne; de er købt i Quintess for laaaang tid til halv pris!! Et kæmpe kup, og jeg har bare været så glad for dem... Prøv at søge online? Converse laver også palliet sneakers hvis det er...?

  @Mrs. Poppins; TAK & jeg sætter dig på listen ;0) Tak fordi du vil lege med

  @Helle; tak tak... ;0)

  SvarSlet
 6. Jeg har prøvet at google dem, men de er ikke nemme at finde (kunne faktisk slet ikke finde dem)! Dine adidas er federe end dem fra converse synes jeg:)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise