Vintage week; outfit #3

08.06.2011

Grrrrr, jwg bøvler sådan med min Macs tastatur & pegefelt så har derfor måttet sætte ambitionsniveauet noget ned, så mine aften indlæg er hermed cancelleret.. I mellemtiden må jeg låne mandens Mac, og det er skidt - da jeg jo har ALT liggende på min.... Åhhhh, den afhængighed, den kæææære afhængighed...


Nååå.... NU til dagens vintage kjole indlæg, i stedet for al den brok:

Denne skønne kjole er fra ETSY, og du kan måske kende den fra dette indlæg?

Krydret med et smukt vintage bælte - købt i Århus mener jeg

Blomstrede ballarinaer - fra H&M (måske ender jeg i nogle helt hvide?)

En af Mejse // Blåmejsens smukke vintage vendespils-brocher fra forårsmarkedet

Hvad skal mit outfit så lave idag?
I formiddag skal det rydde op og gøre rent i bedste overdressed MADMEN-stil, og i eftermiddag/aften skal det besøge en kær veninde, hvor vi skal hygge med at gøre klar til vores HAPPIIIguru infoaften den 14. juni.. Og vi skal drikke kaffe og måske spise burgere...? Muuummms

Her finder du VINTAGE WEEK også:


7 kommentarer :

 1. Du bliver da den mest smækre rengøringskone ever!!! Og ja, det der med ambitionsniveauet - fint at skrue det lidt ned - kan godt huske min børneuge.... gisp, det var et stort arbejde. Så god ide at trække ga'erne senere.... det tager bare sååååå lang tid :-) Men fedt koncept!!!
  Husk nu en masse præmier i str. 40 :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Uh hvor er den fin :-) Du bliver helt sikkert den smukkeste rengøringdame i den kjole.
  Fantastisk god idé med denne uge.

  SvarSlet
 3. Et rigtig hausfrau outfit, love it! :)
  Skoene er perfekte til kjolen.

  SvarSlet
 4. Den er virkelig fin! Jeg har bestilt to kjoler på etsy! Er spændt:)

  SvarSlet
 5. Den er super fin, er måske ikke helt med på den der vintage bølge normalt, men den der synes jeg godt nok er über cool.

  SvarSlet
 6. Åh, Louise den er virkelig smuk :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise