Vintage week; outfit #4

09.06.2011

Ja, undskyld jeg poster halvanden time for sent, jeg er i en anden verden idag... Jeg havde møde med min veninde igår ang HAPPIIIguru, og vi har lige indset at vi nøjes.. Nøjes med det næstbedste, fordi vi ikke turde åbne en fysisk butik... Men det er SLUT med at være bange - nu gør vi det!! Vi skal mødes på søndag med vores mænd og aftale nærmere.. Så har været ved at lave en forretningsplan her til formiddag.. Mit hovede snurrer af spændende ideer og drømme..

........ og nu til dagens outfit:
Denne smuksak kan i måske huske fra her og her.. Jeg er helt vildt glad for den, men har faktisk kun haft den på én gang tidligere.. Den er dejlig kraftig i materialet - og derfor håber jeg også den egner sig til efterårs-kjole... Jeg kan nemlig godt have svært ved at hoppe i kjolerne når kulde, regnvejr og frost melder sig på banen..


Jeg tror jeg vil bruge sorte ballerinaer til den - og måske nogle armbånd i plastik.. Lige nu har jeg bare tæer og arme..

Hvad skal mit outfit lave idag?
Jamen indtil videre, har den lavet forretningsplan, og lige om lidt skal Mejse have rugbrøds-madder.. Måske går vi en tur ned til den lokale genner - og besøger far på vejen.. Men idag skal vi ihvertfald bare slappe af og hygge.. Har desuden også nogle kreative hængepartier herhjemme..6 kommentarer :

 1. Jeg får slet ikke deltaget som jeg gerne ville, ganske enkelt fordi mine kjoler ikke skal være med til rengøring og grovt arbejde på fabrikken...Jeg må godtgøre det senere!

  Den kjole der, den er jeg sååå misundelig på. Har sagt det før, men siger det igen. Den er vildt fin!!

  Spændende med fysisk butik. Jeg ved jo lidt om at ksate sig ud i sådan noget usikkert noget, og kan kun sige; gør det! Det kan kun gå ad helvedes til, og så finder I nok ud af det alligevel ;)

  SvarSlet
 2. Der står SÅ meget Laura på den der kjole! Den er fantastisk. Jeg er dybt misundelig, både på din kjole men ikke mindst på it mod til at springe ud som selvstændig! Jeg vil også turde!

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare FED! Og spændende med det selvstændige spring, jeg følger interesseret med :)

  SvarSlet
 4. Hehe... Jeg er vildt oppe og køre over det.. Er ikke kun sej, men også frygtsom, usikker og bekymret - en værre rollercoaster.. Men som Julia så klogt siger; det værse der kan ske er at det går ad H til... Men så er drømmen i det mindste udlevet.. Bliver nødt til at gøre alt for at man ikke bliver en 80-årig bitter kvinde engang...

  Og kjolen, ja - den kan redde enhver dårlig dag.. jo-jo.. bare ved at stå med den i hænderne..

  SvarSlet
 5. Jeg beundre dit mod både med fysisk butik - tillykke med beslutningen og også dit smukke tøj - jeg er vild med det men min tøjstil er bare sort i sort - her efter 4 graviditeter kan jeg mærke der skal ske noget og jeg drømmer lidt om vintage kjoler så skynd dig at få åbnet den butik, så du kan guide mig ind i den skønne vintage kjole verden :-)

  Knus

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise