Vintage week; outfit #5

10.06.2011
Denne kjole er jeg rigtig glad for - den er fundet forholdsvis billigt på Trendsales.. Der er et strop-matchende bælte, men jeg kan godt lide at bryde alt det blå med et sort bælte.. Cardiganen er fra Numph og ballerinaerne er fra H&M.. Hertil selvfølgelig plastik armbånd

Og hvad skal mit outfit så lave idag?
Idag skal jeg samle alle mine tanker, på posthuset med en pakke - og jeg skal hente noget lækkert stof, der er sendt til mig fra USA.. Et stof, der skal (via svigermor) omtrylles til nogle skønne Mejse-kreationer. Jeg skal handle til weekenden og gøre lidt mere rent... 
Hav en fantastisk solskins-dag

3 kommentarer :

  1. Sikke en skøn kjole! Gid jeg var kjole pige :) Ha en dejlig dag og weekend :)

    SvarSlet
  2. Fiiin kjole! Det ligner en Baum und Pferdgarden.

    SvarSlet
  3. wow en meget smuk kjole :)

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise