Vintage week; outfit #6

11.06.2011
Denne kjole fik jeg på min sidste københavner-tur... Jeg er vild med den mint-grønne og flæserne foroven.. Jeg bruger mit hvide bælte til, krydrer med min hjortekæde og mine brudesko.. Prikken over i'et er min armbånd.. Mint, mint og mint... Muuuuuums

Hvad skal mit outfit idag?
Det skal ud og shoppe & lege frisør på mine forældre, der kommer på håndværker visit igen-igen
4 kommentarer :

 1. Skønt outfit, elsker skoene!

  SvarSlet
 2. Uhh mint grøn er en lækker farve :)

  SvarSlet
 3. sikken et smukt sæt tøj lige til en skøn solskins dag :)

  SvarSlet
 4. Så fin du har været i dag, Louise :-) Men måske du også har frosset lidt? Det er hvert fald været ret koldt og vådt her..

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise