vintage week; outfit #7

12.06.2011

Så nåede vi ugens allersidste vintage outfit og det er denne skønne sejler-sag, som jeg har købt på ETSY for nyligt.. Den er mega rummelig og man kan style den på vildt mange måder. Idag har jeg leggings under fordi det er en smule koldt..

Masser af plastik armbånd & en fin hvid kæde fra H&M

Denne smukke hæklede broche er fra Laura // Busters Mors Verden, som hun da liiiige hæklede til mig på forårsmarkedet.. Er vildt glad for min Filur is!!

Hvad skal det her outfit så lave idag?
Jeg er igang med at male et maleri til Julia // The Vintage Hausfrau som et "tillykke-med-cupcake-fabrikken-gave" - senere kommer min gode veninde og fremtidige kollega, og vi skal HYGGE, spise + snakke fremtid med vores mænner...

--TUSIND TAK--
fordi der var så mange der gad lege med - det bliver ikke sidste gang vi laver sådan en uge, vel? Også mange tak til alle gave-giverne for de smukke vintage sager!

3 kommentarer :

 1. Wow, den er fin. Er vild med den klare blå farve...

  SvarSlet
 2. Åhhhh du har så mange fine ting altså :-)
  Håber du får en dejlig dag - og nej det er forhåbentlig ikke sidste gang med sådan en vintage uge.

  SvarSlet
 3. Selv tak søde Louise, det har været så skægt og hyggeligt at være med!
  Jeg har haft ret travlt med gæster denne uge, så har desværre ikke fået kommenteret så meget, som jeg gerne ville. Men du har været SÅ fin hele ugen! <3
  Kh Louise

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise