AMOK i Lagerhaus, Göteborg.. part 1

01.07.2011

...I'm in heaven...

Seriøøøøøst... Jeg havde godt hørt at det svenske interiørbutik Lagerhaus var fantastisk, men havde da slet ikke troet det var SÅ fantastisk. En sand guldgrube af sjove (og billige) ting til hjemmet...!!??? 

Min veninde og jeg gik lige amok og shoppede for lidt under 1000SEK hver.. 

--Kig indenfor i butikken i Göteborg--
glad med gaveindpakning


Er du spændt på hvad der landede i kurven min?
....Så se lige med i morgen....

En lille teaser af den stopfyldte kurv.. halvvejs vel at mærke

10 kommentarer :

 1. Ser rigtig godt ud :-)
  Kender du notre dame i Kbh?
  Tror også lige det ville være noget for dig.
  http://www.notredame.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg bare misundelig :D

  SvarSlet
 3. Ihhhh hvor ser der godt ud. Dåser, servietter, og og og...;-)

  SvarSlet
 4. Årh jeg savner Lagerhaus! Der er bare intet så fedt som den, og selvom Notre Dame er et fint sted, kommer det slet ikke i nærheden af Lagerhaus.

  Må. til. Sverige. NU!

  SvarSlet
 5. Det er simpelthen perfekt timet det her indlæg! For når Kæresten og jeg skal på sommerferie tur om et par uger lander vi nemlig lige præcis i Göteborg inden turen går hjem ad igen. Og den der butik skal jeg HELT sikkert finde ;)

  Så tak for tippet!

  SvarSlet
 6. Nøøøøøøj, det ser godt ud!
  Må overtale manden til en tur til Göteborg snares ;-)

  SvarSlet
 7. WUPSSS - glemte at billederne hér er fra den lokale i Borås, men var selvfølgelig også i den i Göteborg, men udvalget var det samme... ;0)

  Mrs. poppins - jeg kender den godt, men det er som om det ikke HELT kan måle sig med lagerhaus og deres skæve designs....?

  Camille;
  det er DIG, der nævnte det for laaaang tid siden og har savlet lige siden..

  Dolls; Du kan også bare nøjes med at køre til Malmø...

  SvarSlet
 8. Lagerhaus (og Indiska) er på min SHOPPINGLISTE hver eneste gang jeg lægger vejen forbi Malmö! :-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 9. Nøj har aldrig været der - stor fejl kan jeg se på billederne - glæder mig til dit indlæg. Fortsat god ferie :-)

  SvarSlet
 10. Jeg kan høre på både dig og Camille (og mange af de andre) at jeg hellere må et smut til Göteborg ;-) Har aldrig været i Lagerhaus, så ved ikke hvad jeg er gået glip af, men selv elsker jeg notre dame (i mangel på bedre). Ser frem til mit første Lagerhaus møde.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise