Jeg vil også..

16.07.2011

Dygtige og smukke Anna Svenning bag den geniale blog Laralil laver de aller-fineste kreationer til børn udfra vintage-mønstre (og i øvrigt også til hende selv). Det har altså virkelig inspireret mig!! 

Så se lige de skønne vintage mønstre, 
 jeg har fået fingre i:
Tjek lige de detaljer...? Waaaaauw (matchende trusser)

Underkjoler & nederdel/trusser med flæser.. SUK

Kjole med lille fin jakke

Èn kjole - syv variationer

Elsker aplikationer - og jeg elsker hvaler!! 3 variationer

(da jeg ikke selv mestrer sykunsten, må jeg hellere skynde mig at give mønstrene videre til svigermor)

Du finder lignende vintage mønstre til mor & barn 
lige her på ETSY


4 kommentarer :

 1. OMG Louise! De er jo intet mindre end fantastiske!!!
  Jeg må straks på etsy!

  SvarSlet
 2. Kender fornemmelsen, de er så flotte de ting hun laver...

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre mønstre du har købt! Glæder mig til at se hvad du får syet... :-)

  Jeg melder mig som fast læser... :-)

  Kh. Tine - detbedstejegved.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Sejt blog - tak for tippet

  Ja, man ville helt ønske man skulle have en pige, når man ser den fine skykjole!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise