Mere Lagerhaus..

08.07.2011


Glemte da lige at fremvise disse 3 Mejse-tallerkener til 19SEK stykket fra mit besøg i det svenske..


7 kommentarer :

 1. Ejh, den med kaninen er skøn! Jeg ville hænge den op som platte. ;)

  Kh Cille /tante blaa

  SvarSlet
 2. De er da for fede. Er Mejsetallerkener et specielt svensk mærke? Har du været heldig med at finde dem? 19 SEK er da helt vildt billigt. Måske skulle jeg tage et smut over broen (selvom kæresten kun er til hvidt stel...), hvis de er nemme at finde?

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er de søde...er helt vild med dem!!! Og sikke en dejlig pris ;o)

  SvarSlet
 4. Behøver jeg gentage mig selv?!

  SvarSlet
 5. De er da bare for super skønne :-)

  SvarSlet
 6. Jegtænkte også straks at den Bjørn snildt kunne bo i ni platte samling

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise