Pip pip hurraaaahhh....

07.07.2011


Min fødselsdags gave fra min skønne mand er noget jeg har gået og sukket efter i FLERE år
 - efter jeg så den i boligmagasinet i denne boligreportage.. 

den står så fint på skænken her

Den er ret svær at finde, men fandt den engang til salg online.. Der skete så bare dét at manden smadrede den, som han skulle til at pakke den ned til mig... Snøft, hvor uheldig har man lov til at være...?!!

- - -


 HVORDAN SKAFFEDE FREDE DEN SÅ TIL MIG?
Historien bag er faktisk ret skæg!! Ikke min nabo, men huset en tand længere nede, har haft én i vinduet siden han flyttede ind... (Jeg har altid haft det som om den stod og hånede mig, dér i vinduet).. Manden, der bor der, er gammel og aldrig hjemme, så har tit truet med at banke på og spørge om jeg må købe den.. 

Men modet har ligesom altid manglet, synes det var ret svært - og måske lidt frækt...?

Men Frede turde godt - og han fik lov at købe den til en SLIK uden jeg fik nys om det!!! 
Jeg er bare så lykkelig, hver gang jeg ser på den og fatter slet ikke, at den nu er min, min, min... 
Og at vi så har fundet ud af den er helt vildt meget værd på nettet, forværrer ikke kup- og lykkefølelsen... Jubiii

- - -

- - Er den ikke bare SMUK? - -

Fuglen er fra Bornholmske keramik-mærke Søholm og designet af Gerd Hjort Petersen

8 kommentarer :

 1. Hvor er du heldig at du har en Frede der så meget fremme i skoene :) Og jo den er sgu lidt kæk den fugl :) Og tillykke med fødselsdagen!

  SvarSlet
 2. Tillykke med fuglen. Morsomt med det gamle, der pludselig bliver trendy igen. Kvalitet holder.
  VH mette
  Tjek min bloghttp://re-de-sign.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Jeg synes, den er fantastisk! Sådan en gad jeg også godt at eje, men jeg har desværre ikke en Frede, men derimod en Peter, som ikke gider have flere Line-pyntedimser ind i stuen, og så har jeg heller ikke lige en nabo, der flasher labre fugle i vinduet. Heldige asen, altså!
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Den kan jeg dælme godt forstå du er glad for, den er da sindsygt lækker!!

  Nyd resten af dagen

  Kram Berit

  SvarSlet
 5. Tilykke med fødselsdagen og ikke mindst din smukke fugl. Godt gået af din mand :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot! Og hvor er Frede altså dejlig.

  SvarSlet
 7. Den er fantastisk den fugl, fra min arbejdsplads kan jeg kigge lige op på én der også håner mig :)
  Måske jeg sku være fremme i skoene....! Ej tør sgu ikke :)

  SvarSlet
 8. Hejsa :)
  Super lækker blog du har her :)
  Lige et hurtigt spørgsmål. Har din fugl et stempel i bunden? Jeg har nemlig en også men kan ikke se noget i bunden af den..
  God dag
  Venligst Sabine

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise