pippe-goooork....

11.07.2011

billede lånt her

Jeg er her stadig; føler mig blot en smule "nøgen" uden min MAC & Iphone, der begge er til reparation.. Desuden har jeg glemt min lader til min lånemobilen hos Mejses mormor & morfar!!! Den er nu løbet tør for strøm...

Weekenden bød udover Lemvig-besøg på Mejses første besøg i Djurs Sommerland med farmor, farfar, onkel, tante og kusiner - og så os selvfølgelig.. Det ville jeg gerne lige vise jer et bette snapshot af, men jeg kan HELLER ikke uploade billeder, da min kortlæser er væk...!??? 


(desuden fandt jeg en hulens masse fine Lemvig-lopper, der også gerne skulle vises frem, grrrr)

Det er vist bare én af de dage?!! 
Heldigvis starter 14 dages ferie med Frede i morgen; en ferie, der blandt andet kommer til at byde på loppemarkeder, familiehygge, udskiftning af vinduer i stueplan, Samsø festival mm.. 

Lad os håbe mit held vender, og at jeg snart bliver forenet med mine tekniske vidundere.. Hvis der bliver en smule tavshed her på bloggen, så ved i nu hvorfor...?

3 kommentarer :

  1. Hej
    det kan da kun gå op af bakke nu ang din teknik. Det lyder rigtig dejligt med ferie men puha du får da travlt. Håber du får en god dag.

    Louise

    SvarSlet
  2. Kender godt de dage:-) Håber snart teknikken fungerer igen...

    SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise