Sveriges pause...

05.07.2011

Vi holder lige et lille break fra sverige-tips, og istedet skal vi da lige følge lidt op på blogpicnic, som var så vel arrangeret af de to stjerner Louise // Dolls & Darlings & Cille / Tante blå.. Vi rykkede indenfor i Julias skønne cupcakefabrik grundet ustadigt vejr...

Jeg var (som altid når vi blogkvinder mødes) røv-uheldig og blev dirigeret helt ned på havnen grundet løb i Århus C... Så jeg måtte halse hele vejen op til Julias lokaler - slæbende på 35 svenske kanelbullar, 1 1/2 liter cola, et maleri til Julia, et retro vattæppe, madpakke, tarotkort og hæklegrejer... Pyhhh - og det endte jo altså med at blive godt varmt, ikke? (de fede må svede)

Undervejs mister jeg tillid til mit indre Århuskort, og da min elskede Iphone er til rep er man jo helt på herrens mark!! Jeg giver fortabt og ringer til min far som kan guide mig i din rigtige retning via google maps... Pyyyyyyyhhhhh... Nu sveder jeg mere end de stakkels mennesker, der løb livet af sig selv igennem Århus's strøg... Men destinationen er nået..

Vi planter os udenfor Julias smukke butik grundet pladsmangel og solen skinner dejligt - flere blogkvinder slutter sig til os, og snakeken går... Vi hygger os, men tiden gik aaaaaalt for stærkt.. Og der var så mange jeg slet ikke nåede at snakke med og kæde ansigt sammen med blog... 
Næste gang må jeg være lidt mere struktureret, men bare rolig piger - jeg stalker jer på jeres blogge og skal nok indhente lidt!!

Jeg havde mine hæklegrejer med og fik da også pralet af hvor dygtig jeg var til at hækle ligeud - men hækle kunne jeg ikke samle mig om med alle de skønne kvinder omkring mig.. Jeg sad med Berit // Pils verden og lille fine Anna// Anna Banana Butterhair - det var også rart at få indhentet de forgangne år med en gammel barndomsveninde Katrine / Blomster, tanker & øreringe. Jeg fik mig også en alternativ sludder med Maiken // Kreakuller & krudtuglen og pigerne omkring hende.. Men der var sååå mange af jer, jeg slet ikke nåede at få sludret med... Undskyld, undskyld..... Tiden gik alt for stærkt!!

Jeg købte dette fine armbånd af Anna Banana

Og disse dejlige ting fra Julias fabrik


Tusind tak for et gennemført perfekt picnic Louise & Cille !
Tak for lån af de smukke lokaler Julia!
Tak til sponsorne for alle de lækre sager i goodiebag!
Tak til Katrine for liftet tilbage til min bil! (Love you)

Tak til alle de dejlige blogkvinder for en drøn-hyggelig dag

8 kommentarer :

 1. I lige måde - det var dejligt at få sat en person bag bloggen som jeg har fulgt i et stykke tid.

  SvarSlet
 2. I lige måde Louise - og tak for en dejlig pinlig historie, bøjer mig i støvet for Frede over at han har dig endnu.. også selvom han syntes du var ret sød og det hele.. jeg ved ikke om jeg havde været lige så sej hvis jeg var havnet i samme situation.. så klapsalver til Frede.. ha ha ha:-D

  Hav en fantastisk dag..
  Over and out her fra Spildevandets mekka i Århus.

  Kram Berit

  SvarSlet
 3. Selv tak Louise! Det var nemlig bare drøn hyggeligt, og jeg vil give dig helt ret i at tiden gik AAALT for hurtigt. Vi må snart gøre det igen!

  SvarSlet
 4. Det lyder til at ha' været en rigtig hyggelig dag. Det er en dejlig blog du har (har kigget lidt opkring)...jeg hopper på som fast læser ;o)

  SvarSlet
 5. Det var bestemt ligeså skønt at se dig smukke- og selv tak for liftet, det var da så lidt :) Særligt når nu du kunne hjælpe mig lidt ud af en pinlig situation ;)
  I øvrigt, så har jeg det præcis som du! Jeg fik slet ikke talt med nok skønne kvinder! JEG VIL HAVE REVANCHE!!

  SvarSlet
 6. Dejligt at møde dig - og alle jer andre skønne blogkvinder. Skøn og super hyggelig søndag :-)

  //Christine*

  SvarSlet
 7. Selv tak, søde Louise! Jeg når desværre bare aldrig at få sludret nok med dig! Heldigvis er der ikke så frygtelig langt til Kolding ;-)
  Knus

  SvarSlet
 8. Tak for kanelbullarne! Det er ved at være 2 år siden jeg fik sådan nogle.

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise