Vintage-feel BAMBI kjole..

17.07.2011

Denne fine vintage-agtige sag har jeg lige købt til Mejse:

Jeg har aldrig set det søde BAMBI stof før, måske er det vintage...?

Sløjfen bliver lilla istedet
Er den ikke bare for nuttet? Den er købt hos denne sælger på ETSY.. 
Hun er enormt sød, hurtig og syer efter jeres helt specielle ønsker, og så koster de kun omkring 250 inkl forsendelse!!!

Se flere af hendes søde kjoler herunder:
Plys Bjørn

Disney Princess

Jungle Babies
Besøg shoppen lige her

6 kommentarer :

 1. Hvor er den bare fantastisk!

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare lækker den kjole. :) Hvis jeg havde haft en pige, kunne jeg da godt have tænkt mig at shoppe lidt kjoler :)

  SvarSlet
 3. Aj, aj, aj - hvor er den sød! Kunne godt se begge mine piger i hver deres version.

  SvarSlet
 4. Wow hvor er de bare smukke.

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare smuk! Og tillykke med de smukke vintage kjolemønstre også - jeg glæder mig meget til at se resultatet, når din svigermor nu har fået syet dem:-) Og ja, du skal da have lært at sy! Jeg giver gerne et grundkursus.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Jeg har haft sendt en mail til dig, men undrer mig over jeg ikke har hørt noget? Så prøver lige her :)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise