Af ♥ TAK...

18.08.2011

Jeg føler mig såååå privilligeret.. Jeg får nemlig tilsendt fantastiske vintage kjoler fra nær og fjern... Jeg er åbenbart så heldig at have "spejdere" ude i det ganske land, der spotter vintagekjoler og tænker:

 "det er da liiiiige Frk. Trillingsgaard" ..... KØBER den..... og hold nu fast;
sender den som gave til mig..


Denne smukke sag er fra Laura // Busters mors verden - TAK!!!


Denne glade kjole er fra Louise // Dolls & Darlings - TAK!!!Hvor HELDIG er jeg lige...?!!!

Jeg er rørt, taknemmelig over folks betænksomhed; det er som sådan ikke indholdet af pakken, der rører mig; men mere det folk gør ud af at købe, pakke ind, sende osv... Det er altid ting, der bare går rent ind, jeg modtager - og jeg synes det er vildt, at i kender mig så godt derude!! Det er ikke første gang jeg får spontane pakker ind ad brevsprækken... Og det er dét, der er så fantastisk ved det hér blogland; man følger med hos jer - og kommer jo lidt under huden.. Så når man falder over ét eller andet , kan man ikke undgå at tænke "Dét her - det er da liiige til xxx"... man køber tingen, pakker den sirligt og kærligt ind med en lille sød seddel, sender den - og er spændt på gavens modtagelse... Man forventer intet retur, man gør det udelukkende af kærlighed..


Hvis blot verden var som blogland, så ville det ikke være et helt dumt sted vel.. Næh, verden kunne lære lidt af os om overskud, godhed og velmenende næstekærlighed.. Jeg ved godt mange omkring os bloggere anfægter blogland som et fatamogana - et ikke-virkeligt sted, hvor folk kun viser det gode frem.. Men hey; når man begynder at danne sig personlige og skønne relationer via dette medie - kan de folk vel ikke blive ved med at fornægte det.. Og når posten kommer med små kærlige "fordi-du-er-dejlig" pakker til indbyggerne her i blogland, så er det da en revolution af næstekærlighed, der sparker røv!!? 


Hvis blot verden var som blogland!
Hvornår har du fx. sidst forkælet din gode veninde med en lille fordi-du-er-dejlig-pakke med posten? Eller din mor/søster eller endda én af hankøn... 
Skal vi ikke indføre bloglands næstekærlighed i den virkelige verden? 


Jeg holder umådeligt af jer alle - kendte som ukendte læsere... Jeg frydes over mine daglige besøg hos jer! Det er ikke altid jeg får kommenteret, men jeg er omkring jer alle.. I inspirerer mig og i glæder mig!

Jeg ønsker jer alle en helt fantastisk dag!!!

8 kommentarer :

 1. Det er fordi du er så rar Fru Madsen.. vi kan li´ dig fordi du er sød og ligefrem..

  Hav en rigtig dejlig dag, du fortjener alle pakkerne:-)

  Kram Berit

  SvarSlet
 2. Det er en skøn "verden" og lad os bestemt holde fast i den :)

  SvarSlet
 3. "Bare-fordi"-gaver er da bare det skønneste! Og jeg falder da nok også især for den lækre lyserøde sag ;) Og ja den dansende blomst blir man bare glad af. Får sådan lyst til at danse med når jeg ser den ;)

  SvarSlet
 4. den pinke er super skøn :) heldig dig :)

  SvarSlet
 5. Hej igen,

  Jeg var lige forbi en butik da jeg var nede i gågaden i Aalborg tidligere i dag, og kom sådan til at tænke på dig. Hvis du skulle forvilde dig til Aalborg iu den nærmeste fremtid burde du helt sikkert kigge forbi Det Gyldne Dådyr. Det er sådan en fin butik, og hver en ting jeg fik øje på derinde fik mig til at tænke på dig ;)

  Du kan prøve at kigge forbi deres blog her:
  http://detgyldnedaadyr.dk/

  Og ha' en dejlig dag!

  SvarSlet
 6. Dejlige Louise.
  Der er ikke noget bedre, end at have fundet, pakket og sendt og så vide at den bliver modtaget med sådan en glæde og taknemlighed.
  Jeg er glad for at du dukkede op i mit liv, du har været til megen inspiration. Tak for det <3

  Og jeg er helt enig - lad os alle sprede meget meget kærlighed, både i Blogland og i den virkelige verden!

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise