B-b-back to school

30.08.2011
Så er frøkenen her kommet på skolebænken igen og får hovedet STOPPET med ny info om illustrator.. Fedt siger min indre nørd - også selvom jeg skal holde tungen lige i munden for at kunne følge med på ukendt territorium!

Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer :

 1. Puha! Det er hårdt at komme igang, det skal man lige vænne sig til ;)

  XoXo Rikke
  Rikzen.co.nr

  SvarSlet
 2. Du bliver så dygtig søde Louise..

  SvarSlet
 3. Illustrator er et fantastisk program - pas på du ikke bliver afhængig :) Læser du til grafiker?

  Maria :) www.mereend.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hvis du var startet for et år siden, så havde du haft mig som lærer! Eller assisterende lærer. Jeg var i arbejdsprøvning på KS-centret sidste år, som jeg har skrevet om her:
  http://junettebay.blogspot.com/2010/08/flelsen-af-succes.html

  Får du også undervisning i de andre Adobe programmer?

  SvarSlet
 5. Ej, hvor fedt. Er det selvbetalt eller via kommunen? Ville SÅ gerne blive bedre tip den slags programmer!

  SvarSlet
 6. indsæt til i stedet for tip:)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise