BAMBI på armen - ja tak...

19.08.2011


Jeg har gået længe og sukket efter en ny tatovering; det skal være en tatovering der både kunne udtrykke hvor glad jeg er for Mejsebarnet ( = de søde tykke fugle) - og så alle mine dyre-fetish'er; hjort, kanin, egern osv osv.. Jeg finder ikke noget mere perfekt motiv end Bambi & hans venner... Jeg har altid elsket Disney-dyrene; helt fra barnsben af... Og så matcher den godt til min fe på den anden arm!

Det skal være et mini-sleeve, der starter på håndryggen med nogle små fugle og ende midt på underarmen - så lidt ligesom et tykt armbånd (på oversiden af armen) faktisk... Det var planen; lad os se om jeg får den udført...

Stakkels mor, der læser med herinde! Du må ikke få kaffen galt i halsen.. Jeg LOVER folk ikke vil dømme mig neagtivt hvis jeg fik sådan én..

Rigtig dejlig weekend til jer alle
(jeg holder fri fra bloggen, men vi ses mandag)


10 kommentarer :

 1. Det kan jeg godt forstå, du vil vælge :)
  Glæder mig til at følge med i det. God weekend.

  SvarSlet
 2. Fed idé! Men man må ikke tattovere på hånden i DK :)

  SvarSlet
 3. FEDT!

  Er det nu jeg skal sige, at jeg skal have noget lignende... bare på hele ryggen? Startende ved nakken og til hvor ryggen blir fræk....

  SvarSlet
 4. Det lyder da som liige dig! Rigtig god weekend til dig også!

  SvarSlet
 5. YES! Det er da lige sådan en du skal have. Jeg kan se den for mig, og elsker den allerede. Her summes der også allerede over den næste "tusch" for man stopper jo ikke ved den første ;)

  SvarSlet
 6. Det lyder altså super lækkert! Glæder mig til, at se den...

  Håber du får en skøn weekend!

  Sensommer hilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 7. Du er godt nok en modig kvinde. Synes det er en stor tat på en kvindearm, men derfor også meget sejt, meget personligt og bare så meget dig :) Glæder mig til at se den!

  SvarSlet
 8. Haha, min mor er også ved at gå helt ned, når jeg snakker om flere tattoos:)

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise