Diiiiiiiiiirch.... (og lidt Ebbe)

28.08.2011


Åha; har endelig fået lov til at se filmen DIRCH med Nikolaj Lee Kaas i hovedrollen.. Og IHH hvor gør han det bare godt!! Jeg havde ellers ikke troet det ville være et godt match; ham & Dirch...Jeg er totalt tosset med Dirch; læste om ham allerede inden jeg vidste om filmen - så filmen kom bare som kirsebær på toppen.. For man har lyst til at vide mere, og mere, og mere og... Og jeg er glad for at jeg kendte lidt til hans liv via bogen - inden filmen, for det var nemmere at kunne følge med i begivenhederne...

Bogen jeg allerede har læst; Kære Dirch af Malin Lindgren;
lidt tung med en masse anmeldelser af hans revyer - men god..

Bogen; jeg gerne vil læse snart
Dirch Passer af Ole Sønnichsen

- - -

MEN.... hvornår kommer der film og bøger om den kære Ebbe?
Det var en mand hvis liv, jeg om muligt, var endnu mere interesseret i at vide mere om!!


6 kommentarer :

 1. Uuuh, jeg glæder mig til at se den film!
  Og du har ret, en bog (og gerne også en film!) om Ebbe Langberg ville da være fantastisk. Han var SKØN!
  God søndag. :D

  SvarSlet
 2. Nu glæder jeg mig endnu mere til at se den på fredag med hele familien.

  SvarSlet
 3. Vil så gerne ind og se den, desværre er tiden der ikke...
  kan kun anbefale at læse den sidste bog med Dirch også, har begge og de bliver ofte kigget i :)
  KH Micha

  SvarSlet
 4. Åh ja Ebbe, ham har jeg været skudt i i mange mange år, det smukke røde hår og det ulastelige sprog!

  SvarSlet
 5. Ebbe var bare skøn - tænk at kunne se en film om ham :oD
  Filmen om Dirch skal jeg helt sikker se!!

  SvarSlet
 6. netop kommet hjem fra bio ... dejlig film ♥♥

  SvarSlet

Læg endelig gerne en kommentar - det ÆLSKER jeg! Jeg er nogle gange noget distræt og glemmer at svare, men alle er læst og værdsat! ((Jeres kommentar skal lige godkendes inden udgivelse, da jeg har modtaget ENORMT meget spam på det sidste..)) Klem Louise